Syksyn 2018 hiustrendit

Syksy on uudistumisen aikaa ja varsinkin kesän rasituksista toipuva tukka kaipaa hoitoa ja yleensä myös leikkausta. Syksy onkin siis loistava aika uudistaa koko hiustyyli niin halutessaan ja tänä syksynä trendeissä on paljon uusia mielenkiintoisia tyylejä kokeiltavana. Myös oman värin ja luonnollisen hiustyylin pitäminen on nyt kovassa huudossa, joten tyyliä ei välttämättä tarvitse muuttaa radikaalisti, kunhan hoitaa kesän ja auringon vahingoittamat kutrit kuntoon hyvällä hoidolla ja leikkauksella.

Syksyn 2018 hiustrendit tuovat mukanaan esimerkiksi 90- ja 60-luvun hiustyylit, huolittelemattomia kampauksia, suuren volyymin hiukset ja 80-luvun punk tyylin. Myös pitkään muodissa olleet letit pysyvät trendien kärjessä.

Hiusten leikkauksissa suositaan nyt lyhyttä suoraan leikattua polkkaa ja se syrjäyttääkin pitkään suosiossa olleen lobin, eli pitkän polkkatukan. Luonnollinen otsatukka on myös todella suosittu tänä syksynä ja se pidetään pitkänä ja helposti muotoiltavana.

Myös luonnollinen, niin sanottu huippumallitukka, on nyt todella suosittu ja sen saavutat joko omalla värillä tai luonnollisella värjäyksellä, sekä hiusten leikkauksen pitämisenä yksinkertaisena.

Pastellin ja metallin sävyt jatkavat myös suosiotaan, mutta aiempaa luonnollisempina. Enää ei suosita shokkivärejä ,vaan väreissä on luonnollisuutta. Pastellin sävyt ovat edelleen suosittuja ja niihin onkin tullut jatkuvasti lisää vaihtoehtoja. Tällä hetkellä suositaan mintun ja persikan sävyisiä pastelleja.

Leikkaus on siis hyvä pitää tänä syksynä luonnollisena ja nyt jos koskaan voi olla aika kokeilla pidempää ja luonnollista otsatukkaa, mikäli ei sitä aiemmin ole uskaltanut kokeilla, sillä syksyn trendikkään otsiksen saa kasvatettua helpommin myös pois kuin tarkkaan ja lyhyeksi leikatun.

Mikäli haluaa pitää oman värin tai luonnollisen värjäyksen, mutta haluaisi kokeilla jotain metalli tai pastellisävyä, on kaupoissa tänä päivänä todella laaja valikoima sävytteitä ja suihkeita joilla saat sävytettyä hiuksia väliaikaisesti, niin että väri lähtee pois yhdessä tai muutamassa pesussa. Tämä onkin loistava tapa kokeilla eri sävyjen sopivuutta itselle ennen kuin tekee lopullisen päätöksen värjäyksestä.

Syksy on hyvä aika päivittää hiustyyli, sillä hiukset kaipaavat muutenkin hieman hoitoa ja yleensä leikkausta kesän jäljiltä. Tänä syksynä trendeistä löytyykin jokaiselle jotakin.